top of page

קורס בישול בירה ביתית

בית הספר לבישול בירה של קרמזינה מציע קורס חווייתי לבישול בירה.

במהלך הקורס נשתה בירה, נטעם בירה, נדבר על בירה, לסוגי בירה שונים ובעיקר – נלמד לבשל בירה במטבח הביתי.

 

במפגש הראשון נתמקד בחלק המעשי בבישול הבירה ובמפגש השני בביקבוק הבירה ונרחיב ידע תיאורטי.

 

הנושאים העיוניים שיילמדו בקורס כוללים היכרות עם חומרי הגלם והציוד, הבנה של תהליכי הבישול, סקירת ההיסטוריה של הבירה, חשיפה לסגנונות בירה שונים, טיפול בתקלות במהלך הייצור והביקבוק, תהליך קבלת החלטות, טיפים, טריקים ותכנון מתכונים.

קצת מקורסים בקרמזינה

🍻 בסיום הקורס תקבלו הביתה בקבוקים מהבירה הראשונה שבישלתם!

הקורס הוא מודולרי, החל ממפגש אחד ועד ארבעה מפגשים. אנחנו ממליצים על קורס בסיסי בן שני מפגשים.

 

אנחנו בקרמזינה מאמינים שאין דרך אחת נכונה לבישול בירה. כל אחד יוצר לעצמו את הדרך שהכי נוחה לו תוך שמירה על כללים אלמנטריים שמביאים להצלחה.

הרשמו לקורס הבא שלנו

bottom of page